Grøn is dé plek waar families, vriendengroepen of collega’s in een gemoedelijke sfeer samen komen. De huiskamer en de prachtige tuin in het centrum van Horst bieden hier de ideale gelegenheid voor. 

Genieten van een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of stoere borrelhapjes, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verse, streekeigen seizoensproducten. Daarbij vers gezette koffie, of een lekker glas (speciaal)bier of wijn.

Voor gelegenheden zoals bijvoorbeeld een familiebijeenkomst, verjaardag, kinderfeest, receptie, een koffietafel of een inspirerende workshop kun je bij ons een passend arrangement op maat reserveren.

Op zoek naar een geschikte locatie voor een (zakelijke) vergadering of overleg? De beide vergaderkamers zijn van alle gemakken voorzien om in een besloten en toch huislijke sfeer effectief te vergaderen of overleg te voeren.

De huiskamerervaring en gastvrijheid bij Grøn is er óók tijdens de barbecueworkshop, welke plaatsvindt in de binnentuin. Dit wordt gecombineerd met de smakelijke vleeswaren en uitgebreide vlees- en barbecuekennis van onze buren, Keurslager Crist Coppens.

Benieuwd naar Grøn? Klik dan hier!

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

De barbecuespecialist 
Met ons bedrijf zijn wij toonaangevend op het gebied van nieuwste trends en de allerlaatste noviteiten. We zijn daarmee jaren terug een online service begonnen: barbecuehorst.nlOok daar kun je rustig eens rondsnuffelen.

Benieuwd naar Keurslager Crist Coppens? Klik dan hier!

Contact infomatie

 

BBQ Masters Horst

Sint Lambertusplein 6

5961 EW Horst

info@bbqmastershorst.nl

facebook icon