Hôrster BBQ Workshop

Wil je graag kennis maken met grote uitzonderlijke stukken vlees? Meer diepgang in de hedendaagse barbecuetechnieken? Of juist meer leren over diverse marinades?

Met de Hôrster BBQ Workshop leer je onder begeleiding van onze BBQ Master barbecueën als een pro. We laten je kennis maken met luxe stukken vlees en ontdekken uitvoerig barbecuetechnieken via de Smoker, TigerFire en Kamado. Je bereidt niet gewoon lekker vlees, maar fantastisch vlees.   

We starten met het boerenbrood van Grøn, welke we gaan grillen op de TigerFire met heerlijke olijfolie en vers beleg. In plaats van dat deze heerlijke bruchetta in de keuken wordt klaargemaakt, bereid je nu je eigen naar smaak, in de buitenlucht en vers van de grill.
Onder het genot van deze starter vertellen we met welke soorten uitzonderlijk vlees we gaan werken, welke bijzondere technieken we gaan gebruiken én vertellen we je meer over de geheimen van onze barbecues.

 
Bij een barbecue hoort lekker vlees van hoge kwaliteit. Wij selecteren het beste (seizoensgebonden) vlees en vis voor tijdens de Hôrster BBQ Workshop. Denk bijvoorbeeld aan een mooi stuk ossenhaas, een Frenched rack of een côte de boeuf. Een prachtig stuk vis mag zeker niet ontbreken! Het is altijd een verrassing met welke prachtige producten we aan de slag gaan. 

Je gaat daarna zelf aan de slag met het bereiden en op smaak brengen van het vlees. Vervolgens gaan we ze smakelijk bereiden op de Smoker, TigerFire en Kamado, en ontdekken we samen verschillende snijtechnieken en de smaakinvloed hiervan. 

Natuurlijk hebben we ook aan het dessert gedacht… Een smakelijke verrassing als afsluiter, mede bereid op de TigerFire. 

Na de workshop weet je meer over de geheimen van bijzondere barbecuetechnieken op de Smoker en de TigerFire. Maar natuurlijk ook over het bereiden van luxe vlees en het marineren en snijden hiervan.
Daarnaast krijg je enkele recepten mee om nóg eens te kunnen genieten van deze bijzonder smaakvolle ervaring van BBQ Masters Horst. 

.Prijzen
Prijs v.a. € 115,- p.p. en
 is inclusief dranken (koffie/thee, fris, pils, wijn).

Inschrijven
De Hôrster BBQ Workshop verzorgen we alléén op aanvraag in de binnentuin van Grøn (St. Lambertusplein 6, Horst). 

NB: Een workshop voor besloten groepen is te boeken vanaf 18 personen.
Voor een besloten workshop voor een groep kleiner dan 18 personen geldt een minimum groepstarief van 18 personen.
 
Inschrijven voor een besloten groep? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Voor vragen of meer informatie over de workshop kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Contact infomatie

 

BBQ Masters Horst

Sint Lambertusplein 6

5961 EW Horst

info@bbqmastershorst.nl

facebook icon