Lambertus BBQ
Workshop

Wil je je barbecueniveau als beginner naar een hoger niveau tillen? Of ben je al bekend met de kunst van het barbecueën, maar wil je graag nieuwe dingen leren?

Met de Lambertus BBQ Workshop leer je onder begeleiding van onze BBQ Master écht lekker barbecueën. We laten je eerst kennis maken met verschillende barbecuematerialen en -technieken, maar natuurlijk ook met diverse stukken vlees (groot en klein).

We starten met het ‘stoer brood’ van Grøn, welke we gaan grillen op de TigerFire met heerlijke olijfolie en vers beleg. In plaats van dat deze heerlijke bruchetta in de keuken wordt klaargemaakt, bereid je nu je eigen naar smaak, in de buitenlucht en vers van de grill.
Onder het genot van deze starter vertellen we met welke soorten vlees we gaan werken, welke technieken we hiervoor gaan gebruiken én vertellen we je meer over onze barbecues.
Bij een barbecue hoort lekker vlees van hoge kwaliteit. Wij selecteren het beste (seizoensgebonden) vlees voor tijdens de Lambertus BBQ Workshop. Een barbecueworstje op zijn tijd is lekker, maar wij werken graag met grote stukken vlees en gehakt van kwaliteit. Een stuk vis mag zeker niet ontbreken!

Je gaat daarna zelf aan de slag met verschillende bereidingstechnieken op de Smoker, TigerFire en Kamado. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke gerookte zalmmoot op cederhout, gekruide gehaktrollen met verse groenten gevlochten in een spekmantel, prachtige picanha of ribeye… Het is altijd een verrassing met welke prachtige producten we aan de slag gaan. 

Natuurlijk hebben we ook aan het dessert gedacht… Een smakelijke verrassing als afsluiter, mede bereid op de TigerFire.

Na de workshop weet je meer over de hedendaagse barbecuetechnieken voor de Smoker en de TigerFire. Maar natuurlijk ook over het bereiden van groot vlees en het kruiden van gehakt.
Daarnaast krijg je enkele recepten mee om nóg eens te kunnen genieten van deze heerlijke ervaring van BBQ Masters Horst. 

Prijzen
Prijs per persoon vanaf
€110,- en is inclusief dranken (koffie/thee, fris, pils, wijn).

Data
De Lambertus BBQ Workshop vindt plaats op verschillende data
in de binnentuin van Grøn (St. Lambertusplein 6, Horst). Deze data vind je hier.

Inschrijven
De workshop is op inschrijving. Inschrijven kan hier
Voor groepen groter dan 18 personen bieden we (aangepaste) arrangementen op maat aan. 

Inschrijven voor een groep groter dan 18 personen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Voor vragen of meer informatie over de workshop
kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Contact infomatie

 

BBQ Masters Horst

Sint Lambertusplein 6

5961 EW Horst

info@bbqmastershorst.nl

facebook icon